Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση

Το πρωί της Κυριακής στις 10.30 πμ, παρακαλούνται οι γονείς της ομάδας του μίνι να προσέλθουν στα γραφεία του Φοίνικα (Σημίτου 29 & Καζανόβα) για να ενημερωθούν σχετικά με το πρόγραμμα και τη λαχειοφόρο του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε.

Επιτέλους και μια ήττα

Ανώτερος και με πολύ περισσότερο πάθος ο Ολυμπιακός μας νίκησε άξια σήμερα στο ανοιχτό γήπεδο του Πειραικού. Είχαμε βαρεθεί τις νίκες και τα ροζ φύλλα αγώνα και είπαμε να πρωτοτυπήσουμε και να δώσουμε και ένα παιχνίδι ... Το σημαντικό βέβαια είναι ότι η ομάδα μας περνά στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος κατηγορίας μίνι με άνεση, παίζοντας καλά και καθαρά παιχνίδια αγωνιζόμενη με 12 και 16 παίχτες κάθε φορά. Συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτήν την επιτυχία τους. Περιμένουμε και άλλες διακρίσεις, και άλλες νίκες και άλλους όμορφους αγώνες. Να σημειώσουμε το τελικό σκορ ήταν 36 - 20. MVP o Καρπαθάκης με 13 ριμπάουντ και 5 πόντους. Μέτρια η διαιτησία όπως άλλωστε και τα ποσοστά μας ... Το κεφάλι ψηλά παιδιά και άφθονα χαμόγελα. ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΜΕ !!!

Πολύχρονος Θοδωρή


Ο Θοδωρής γιορτάζει σήμερα και του ευχόμαστε υγεία, πρόοδο, πολλά ριμπάουντ και νίκες στο σκάκι.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Φιλικός με 1ο Γυμνάσιο

Νους υγιής εν σώματι υγιεί

 

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με τον καθηγητή φυσικής αγωγής του 1ου Γυμνασίου Καλλίπολης διοργανώνει φιλικό αγώνα με την ομάδα μίνι (γεννηθέντες το 1998) του Φοίνικα Πειραιά την επόμενη Κυριακή 20/03/11 στις 10.30 πμ. στο γήπεδο του Φοίνικα στην Πειραϊκή. Σας περιμένουμε όλους/ες να καμαρώσουμε τα παιδιά μας. Προπονητής της επίλεκτης ομάδας του γυμνασίου ο κ. Δρούζας.

Αλλαγή στην αλλαγή

Τελικά θα παίξουμε την ίδια ώρα (11.30 πμ) στο ανοιχτό γήπεδο του Πειραϊκού με τον Ολυμπιακό. Το ντέρμπι του ομίλου μας που θα κρίνει και την πρώτη θέση θα διαιτητεύσει η κα. Ταχμαζίδου. Να πάνε όλα καλά.


Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Αλλαγή γηπέδου

Οι Ολυμπιακοί το έχουν βάλει σκοπό να μας νικήσουν. Να γιατί άλλαξαν το γήπεδο που θα παίξουμε το Σάββατο 12/03/11 από το ανοιχτό του Πειραικού στο ... κλειστό ΣΕΦ. Β' ... στις 11.30 πμ. Μα ό,τι και να κάνουν έχουμε καλύτερη ομάδα, πιο οργανωμένη και διψασμένη για καθαρές και τίμιες ΝΙΚΕΣ. ΣΕΦ σου ερχόμαστε και αυτή τη φορά η ομάδα μας θα είναι πλήρης !!!

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Βαθμολογία 4ου ομίλου









1. Φοίνικας Π.         18           
2. Oλυμπιακός         13       
3. Ελευθερία Μοσχ. 10         
4. Πορφύρας              9       
5. Πειραϊκός              9       
6. Σαρωνικός             9               
7. Κυρίαρχοι              6

Επόμενη αγωνιστική Σάββατο 12/03/11 στο Ανοιχτό γήπεδο του Πειραϊκού.



09.00  Ελευθερία Μοσχ. - Πειραϊκός















10.15  Πορφύρας - Σαρωνικός
















11.30 Ολυμπιακός - Φοίνικας Π.








Άντε και καλή μας επιτυχία !!!