Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Άνετη νίκη για το Φοίνικα

Φοίνικας Πειραιά - Πορφύρας = 31 - 25. Παρόλο το κρύο η ομάδα του Μίνι νίκησε σχετικά εύκολα την αντίστοιχη αξιόμαχη ομάδα του Πορφύρα. Μάλιστα καθώς το σκορ κάποια στιγμή ήταν 26 - 13, ο προπονητής μας μπόρεσε να βάλει να παίξουν ΌΛΟΙ οι αθλητές της ομάδας μας. MVP του σημερινού αγώνα ο ΘΑΝΟΣ, που μπορεί να έβαλε μόνο 2 πόντους, αλλά το πάθος του στην άμυνα (5 άμυνες) και η άψογη οργάνωση του παιχνιδιού ήταν για σεμινάριο. Πολύ καλοί, όπως πάντα οι Κίκης (11 πόντοι, 7 άμυνες, 4 ριμπάουντ), Παπαστεργής (10 πόντοι, 3 άμυνες, 2 ριμπάουντ, 1 assist), Καρπαθάκης (5 πόντοι, 1 άμυνα, 3 ριμπάουντ, 1 assist), ο Σωκράτης με το μεγαλειώδες αρχικό του τρίποντο, ο Μιχάλης με τα 5 ριμπάουντ του και ο Αλεξίου με τις 3 πετυχημένες άμυνες του και το 1 ριμπάουντ του. Να σημειώσουμε ότι ο Παναγιώτης Φωκάς όπως και άλλοι αθλητές κατέβηκαν και έπαιξαν ενώ ήταν όλη τη βδομάδα άρρωστοι (ευχαριστώ για την επισήμανση Λάμπρο). Περαστικά στον Κολοκοτρώνη που έλειπε σήμερα και ευτυχώς κερδίσαμε γιατί αλλιώς ποιός τον άκουγε ...
Τέλος ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Σούρσο που βοήθησε στη γραμματεία και τους γονείς του Μίνι αλλά και του προ-μίνι που μας ενίσχυσαν με την παρουσία τους.

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Μια χαρά ο Φραγκόπουλος



Ένας από τους καλύτερους ... και πιο άτυχους αθλητές της ομάδας μας, ο Παναγιώτης Φραγκόπουλος είχε ''τη στιγμή του'' στην προπόνηση της Παρασκευής, όπου στο τελευταίο λεπτό τραυματίστηκε - ευτυχώς ελαφρά - στον αστράγαλο. Ο Παναγιώτης άκουσε προσεκτικά τις οδηγίες του προπονητή μας (να βάλει πάγο για να αποφύγει το πρήξιμο και να ξεκουραστεί) και την ερχόμενη Τετάρτη θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Περαστικά Παναγιώτη.

Κυριακάτικη εκδήλωση στο Trevo

  
Υπεύθυνοι γονέων Παπαθανασίου Σοφία και Κολοκοτρώνης Φώτης