Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Παρασκευή 18/02/11 προπόνηση στο κλειστό



Μη ξεχάσετε σήμερα 7.15-8.30 μμ η προπόνηση της ομάδας του ΜΙΝΙ θα γίνει στο κλειστό γήπεδο του 1ου Γυμνασίου Πειραιά (Λεωφόρος Αφεντούλη 5).

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Περαστικά στον Αλέξανδρο



Ο Αλέξανδρος Κίκης ένας από τους καλύτερους αθλητές της ομάδας μας έχει προβληματάκι με τη μέση του, έπειτα από εκείνο το σκληρό φάουλ με την ομάδα του Ολυμπιακού, έτσι θα μείνει λίγες μέρες εκτός προπονήσεων και θα χάσει το Σαββατιάτικο αγώνα με την Ελευθερία Μοσχάτου. Περαστικά Αλέξανδρε.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους




Αν και προηγούνται τα μαθήματα και οι λοιπές υποχρεώσεις, ας ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους αθλητές ΚΑΙ στους γονείς του Φοίνικα Πειραιά. Και αν δεν πιστεύετε δείτε το σαν ευκαιρία να πείτε ''σε αγαπώ'' σε όσους πραγματικά αγαπάτε.

Αν και συχνά ο Άγιος Βαλεντίνος θεωρείται ''δυτικός άγιος'', είναι άγιος ορθόδοξος. Τη 14η Φεβρουαρίου η εκκλησία μας τιμά την μνήμη του ''Αυξεντίου του εν τω Όρει'' Ουαλεντίνου ιερομάρτυρος. Μετά την αλλαγή του ΄΄Ου΄΄ σε ΄΄Β΄΄ καταλαβαίνετε ότι και εμείς και οι καθολικοί γιορτάζουμε τον ίδιο άγιο. Τον Άγιο της Αγάπης, που μαρτύρησε στη Ρώμη επί αυτοκράτορα Κλαυδίου.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Νίκη στο φιλικό με την Καστέλλα

Μετά τη νίκη του προ-μίνι (που έγιναν μια αξιόμαχη ομάδα) ήρθε και η νίκη του ΜΙΝΙ επί της αντίστοιχης της Καστέλλας με 29 - 55. MVP του αγώνα για μια ακόμα φορά ο Παπαστεργής (14 πόντοι, 2 άμυνες, 4 ριμπάουντ) και ακολούθησαν σε απόδοση ο Αντώνης (8 πόντοι, 2 άμυνες, 7 ριμπάουντ) ο Θάνος με απίστευτη ενέργεια στην άμυνα (6 πόντοι, 4 άμυνες, 1 ριμπάουντ), ο Κολοκοτρώνης (4 πόντοι, 5 άμυνες, 2 ριμπάουντ, 3 assist), ο Φραγκόπουλος (8 πόντοι) , ο Σούρσος (4 πόντους, 2 άμυνες), ο Φωκάς (2 πόντοι, 3 άμυνες, 3 ριμπάουντ, 2 assist), o Μιχάλης (2 πόντοι, 1 άμυνα, 3 ριμπάουντ) και ο μαχητικότατος Χάρης (2 πόντοι, 1 άμυνα, 3 ριμπάουντ, 4 assist). Να σημειώσουμε την άψογη φιλοξενία των πάντα φιλικών ανθρώπων της Καστέλλας καθώς επίσης ότι έπαιζαν και με παιδιά μικρότερης ηλικίας από τα δικά μας.